H Mellon Technologies σε συνεργασία με την NBG Pay διαμόρφωσε και σας προτείνει την πλέον αξιόπιστη και πρωτοποριακή λύση για την αποδοχή ηλεκτρονικών πληρωμών αποκτώντας νέας γενιάς Android EFTPOS με επιδότηση μέσω του προγράμματος ΙΙΙ «ψηφιακές συναλλαγές».

Σκοπός του Προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ» είναι η υιοθέτηση σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων που υποστηρίζουν τις διαδικασίες τιμολόγησης, έκδοσης διακίνησης φορολογικών παραστατικών και διενέργειας ηλεκτρονικών πληρωμών. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ελληνική επικράτεια και αναμένεται να συμβάλει στη βελτίωση της παραγωγικότητας των ΜΜΕ, την αύξηση της ασφάλειας των συναλλαγών, καθώς και στην ενίσχυση της φορολογικής τους συμμόρφωσης.

Για τον σκοπό αυτό, το Πρόγραμμα «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ» θα παρέχει επιταγές (vouchers) που θα διατεθούν για την απόκτηση, μέσω αγοράς ή μίσθωσης, νέων ψηφιακών εργαλείων.

Η προτεινόμενη λύση εντάσσεται στην Κατηγορία 1 που αφορά την αντικατάσταση EFTPOS.

Το πρόγραμμα αφορά τη δυνατότητα αγοράς ή χρονομίσθωσης EFTPOS νέων προδιαγραφών μέχρι 3 έτη και για έως 2 συσκευές ανά επιχείρηση.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του digitalsme.gov.gr.

 

Χαρακτηριστικά προτεινόμενης λύσης
νέας γενιάς Android EFTPOS Ingenico DX 8000:

 

Η νέα γενία POS είναι εδώ!

Android DX 8000
4G/WiFi

 

Φορητό Android POS έγχρωμο με οθόνη αφής και ενσωματωμένο εκτυπωτή, ιδανικό για ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες, καθώς και επιχειρήσεις στις οποίες διενεργούνται συναλλαγές τόσο στον εσωτερικό, όσο και στον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεών τους. 


Με μια συσκευή αποκτάτε τη δυνατότητα αποδοχής πληρωμών και παράλληλα έχετε τη δυνατότητα ενεργοποίησης πρόσθετων εφαρμογών που είναι συμβατές με Android λογισμικό μέσα από το Application Store της συσκευής.

Χάρη στην υποστήριξη της 4G και WiFi συνδεσιμότητας η ολοκλήρωση των πληρωμών πραγματοποιείται πολύ γρήγορα και αξιόπιστα ενώ η έγχρωμη οθόνη αφής δημιουργεί μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης για εσάς και τους πελάτες σας, αναβαθμίζοντας την εικόνα της επιχείρησής σας. 

 

Με την προμήθεια του ANDROID DX 8000 4G/WiFi, απολαμβάνετε:
 • Εγγύηση ορθής λειτουργίας του τερματικού
 • Τηλεφωνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο x 7 ημέρες την εβδομάδα
 • Αποστολή του τερματικού στην επιχείρησή σας και άμεση ενεργοποίηση για την έναρξη των πωλήσεών σας
 • Άμεση αντικατάσταση τερματικού σε περίπτωση βλάβης που προήλθε από ορθή λειτουργία του τερματικού χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για την επιχείρησή σας
 • Διαρκή αναβάθμιση λογισμικού για τη συμμόρφωση με κάθε νέα απαίτηση των Διεθνών Οργανισμών καρτών
 • Υπηρεσία άμεσης επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο της Mellon για την υποστήριξή σας με το πάτημα ενός πλήκτρου της συσκευής (σας καλεί εκπρόσωπος της Μellon άμεσα σε τηλεφωνικό αριθμό επιλογής σας)
 • e Receipts (δυνατότητα αποστολής ηλεκτρονικών αποδείξεων στους πελάτες σας μειώνοντας την κατανάλωση χαρτιού)
 • Αυτόματη παρακολούθηση της σωστής λειτουργίας της συσκευής σας επιτρέποντας τη δυνατότητα προληπτικής και απομακρυσμένης συντήρησης, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη λειτουργία της 24 ώρες το 24ώρο
Περιγραφή
 • To Android DX 8000 4G/WiFi είναι ένα ασύρματο τερματικό με δυνατότητα σύνδεσης σε WiFi δίκτυα, πιστοποιημένο στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας PCI 6.
 • Το τερματικό διαθέτει ενσωματωμένο γρήγορο θερμικό εκτυπωτή για μέγεθος χαρτιού διαμέτρου 40mm, έγχρωμη οθόνη αφής 6 ιντσών, υψηλής ανάλυσης HD (1440 x 720 px) και φωτεινότητας, δύο κάμερες υψηλής ανάλυσης (εμπρόσθια 2Μ fixed focus code scanning, οπίσθια 5Μ autofocus flash code scanning) για την ανάγνωση Bar Code και QR codes, δυνατότητα εντοπισμού θέσης από εφαρμογές που υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία με τη χρήση GPS, GLONASS και BDS, την μεγαλύτερη μπαταρία Li-ion της κατηγορίας (24,12 Wh) προσφέροντας πολύ μεγάλη αυτονομία, μικρό αποτύπωμα και βάρος (διαστάσεις 198 x 83 x 62.5 mm και βάρος 441g συμπεριλαμβάνοντας και τη μπαταρία) κάνοντας πολύ ξεκούραστη τη χρήση της ως φορητή συσκευή.
 • Επιτυγχάνεται υψηλή διαθεσιμότητα και πολύ γρήγορη λειτουργία στις συναλλαγές χάρη στην ενεργοποιημένη υπηρεσία 4G συνδεσιμότητας με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας όπως επίσης και την αυτόματη σύνδεση μέσω WiFi υποστηρίζοντας πολλαπλά δίκτυα (IEEE8.2.11 a/b/g/n/ac 2.4G and 5G) . Η συσκευή υποστηρίζει Bluetooth 4.2 low energy, επιτρέποντας την ενεργοποίηση μιας πληθώρας περιφερειακών συμβατών με Bluetooth.
 • Υποστηρίζεται η ανάγνωση ανέπαφων καρτών & NFC λειτουργίας για mobile wallets (NFC/Contactless), Chip καρτών και μαγνητικών καρτών (ISO 1/2/3 track, bi-directional swiping).
 • Η θύρα φόρτισης είναι τύπου USB C.
 • Υποστηρίζεται η αναπαραγωγή audio και σύνδεσης ακουστικών συμβατών με USB C
 • Η συσκευή διασφαλίζει την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση ενέργειας χάρη στην αυτόματη λειτουργία Sleep/Low energy mode ενώ χάρη στη δυνατότητα αποστολής ηλεκτρονικών αποδείξεων στους πελάτες σας, καταναλώνετε λιγότερο χαρτί συμβάλλοντας και εσείς στην προστασία του περιβάλλοντος.
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας

Join Mellon

Explore current jobs opportunities or send us your CV for future openings.
Learn more on how Mellon is processing your personal data here.

LEARN MORE

Stay Informed

Subscribe to our newsletter and be the first to know the latest news around technology, payments and outsourcing.