Customer Service Awards 2020

Ο Όμιλος εταιριών Mellon στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2020

December 16, 2020
Awards

Image preview

Για 2η συνεχή χρονιά, ο Όμιλος εταιρών Mellon διακρίθηκε και βραβεύτηκε στην κατηγορία «Καλύτερη σχέση συνεργασίας με εξωτερικό πάροχο
(Best Outsourcing Partneship)»

Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου 2020 — Για 2η συνεχή χρονιά, η Mellon Technologies S.A., θυγατρική εταιρία του Ομίλου Εταιριών Mellon και μία από τις μεγαλύτερες και αξιόπιστες εταιρίες στον χώρο των ηλεκτρονικών συναλλαγών και λύσεων τεχνολογίας, υπηρεσιών contact centre και του business process outsourcing, διακρίθηκε και βραβεύτηκε στα «Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών» με το Βραβείο της Καλύτερης Σχέσης Συνεργασίας με Εξωτερικό Πάροχο (Best Outsourcing Partneship) για την τεχνολογία αιχμής, την αξιοπιστία των υπηρεσιών της και την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Optima Bank.

Η βράβευση επικυρώνει την αποτελεσματικότητα της ολοκληρωμένης πολιτικής εξυπηρέτησης και της διαρκούς επένδυσης στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων, καινοτόμων πρακτικών και κορυφαίων υπηρεσιών σε επίπεδο εξυπηρέτησης. Αναδεικνύεται για ακόμη μία φορά η εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών που παρέχει το τηλεφωνικό κέντρο της Mellon Technologies στους πελάτες της, αποτέλεσμα τόσο του υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας των ανθρώπων μας και της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας τους όσο και της άψογης συνεργασίας με τους πελάτες μας.

Μέσα από τις καινοτόμες υπηρεσίες μας εργαζόμαστε για να αλλάξουμε τον τρόπο της εξυπηρέτησης Πελατών στην Ελλάδα και να εισάγουμε μια σύγχρονη προσέγγιση στην εξυπηρέτηση αξιοποιώντας την εμπειρία, τα μέσα και τις ομάδες που διαθέτουμε με σκοπό να διευκολύνουμε τους πελάτες μας και τους τελικούς καταναλωτές. Μέσα από τις συνεργασίες μας υλοποιούμε το όραμά μας για ένα καινοτόμο μοντέλο εξυπηρέτησης που θέτει στο επίκεντρο της λειτουργίας του τον Πελάτη, με εξατομικευμένες προτάσεις, ευέλικτες διαδικασίες, απλά και ασφαλή προϊόντα και υπηρεσίες.

«Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που συμμετέχουμε και συνεχίζουμε να διακρινόμαστε μέσω του θεσμού των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών. Βλέπουμε την εξυπηρέτηση μέσα από τη νέα πραγματικότητα παρέχοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία στην εξυπηρέτηση του πελάτη από την στιγμή που πραγματοποιεί την τηλεφωνική του κλήση μέχρι την απάντηση που θα λάβει από τους έμπειρους εκπρόσωπους μας. Η επιτυχία αυτή δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τους ανθρώπους μας που στελεχώνουν το τμήμα του Contact Centre, οι οποίοι με την εμπειρία, την κατάρτιση και τον ενθουσιασμό τους βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό των πελατών μας, παρέχοντας άμεση και ουσιαστική υποστήριξη», δήλωσε, με αφορμή τη βράβευση, ο Άγγελος Αγγελίδης, Managing Director του Contact Centre της Mellon Technologies, προσθέτοντας «Δεσμευόμαστε ότι συνεχίσουμε να στοχεύουμε ακόμα πιο ψηλά, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους συνεργάτες μας, βοηθώντας τους να αντιμετωπίζουν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο κάθε πρόκληση προς την εξασφάλιση της ικανοποίησης του πελάτη».

Τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών (CS AWARDS) διοργανώθηκαν για 11η συνεχή χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) επιβραβεύοντας τις εταιρείες, τους οργανισμούς και τα στελέχη της εξυπηρέτησης πελατών εκείνα που δουλεύουν καθημερινά με γνώμονα την ποιοτική Εξυπηρέτηση του πελάτη, αναδεικνύοντας βέλτιστες πρακτικές Εξυπηρέτησης πελατών. Η Τελετή Απονομής των Βραβείων πραγματοποιήθηκε μέσω Live Streaming την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου. Την χορηγία του κρασιού της τελετής απονομής, για όσους παρευρέθηκαν στο studio, ανέλαβε και φετος, η Petrakopoulos Wines. Η διοργάνωση διατέλεσε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, του ΣΕΒ – Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών, του ΣΕΤΕ – Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, του ΣΕΚΕΕ – Σύνδεσμος Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος και με την υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.).

Σχετικά με τον Όμιλο Mellon
Ο Όμιλος Mellon, είναι ένας διεθνούς κύρους οργανισμός με ηγετικό ρόλο στον χώρο των ηλεκτρονικών συναλλαγών στον τομέα της λιανικής τραπεζικής, αλλά αυξανόμενα και στους κλάδους του retail, των τηλεπικοινωνιών, της δημόσιας διοίκησης, κ.α. Έχοντας περισσότερες από δύο δεκαετίες παρουσίας στην ελληνική αγορά συνεχίζει να αναπτύσσεται και να καινοτομεί σε ένα σύνολο 15 εταιρειών με σημαντική παρουσία σε 10 χώρες της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης για να προσφέρει επαγγελματικές λύσεις τεχνολογίας στο χώρο των ηλεκτρονικών πληρωμών, του εκσυγχρονισμού του τραπεζικού καταστήματος και του retail περιβάλλοντος, της ψηφιοποίησης και ασφάλειας των διαδικασιών και συστημάτων καθώς και τις πολυκαναλικές υπηρεσίες contact centre και business process και personnel outsourcing. Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Mellon εμπιστεύονται σήμερα διεθνώς περίπου 55.000 επιχειρήσεις όλων των κλάδων. Ως πρωτοπόρος στην Ελλάδα, η συμμετοχή της στα περισσότερα έργα που αφορούν από front-end και back-end λύσεις και υπηρεσίες που αποσκοπούν στη διευκόλυνση των συναλλαγών, την καθιστούν σημείο αναφοράς για την αγορά που δραστηριοποιείται και ικανή να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη αυτής. Στόχος της είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβάνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης σε συνεργασία με μεγάλους κατασκευαστικούς οίκους. 

Σχετικά με το Contact Centre της Mellon Technologies
Η Mellon Technologies, θυγατρική εταιρία του Ομίλου Εταιριών Mellon, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1994 και για πάνω από δύο δεκαετίες διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στην παροχή τεχνολογικών λύσεων που διευκολύνουν και διασφαλίζουν συναλλαγές πληρωμής, τις υπηρεσίες contact center και υπηρεσίες business process & personnel outsourcing. H Mellon Technologies έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Οι υπηρεσίες του Contact Center καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων τόσο σε εισερχόμενες (inbound) όσο και εξερχόμενες (outbound) κλήσεις εφαρμόζοντας μία πελατοκεντρική προσέγγιση. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλές νέες υπηρεσίες, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες με βάση τις σύγχρονες ανάγκες των οργανισμών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων ψηφιακών μέσων επικοινωνίας υψηλού σχεδιασμού για την βέλτιστη ικανοποίηση της νέας γενιάς των καταναλωτών. Για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, η Mellon Technologies διαθέτει υποδομές contact center στις περισσότερες χώρες που δραστηριοποιείται. Επιπλέον, το Contact Centre προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες αγορές, προσφέροντας λύσεις με στοχευμένες καμπάνιες telemarketing, κλήσεις εξυπηρέτησης πελατών, help-desk, iinfoline, υποστηρικτικές υπηρεσίες και ψηφιακά μέσα όπως video call, chat & WhatsApp υπηρεσίες, διαχείριση social media και call back και click2call.

 

 

Join Mellon

Explore current jobs opportunities or send us your CV for future openings.
Learn more on how Mellon is processing your personal data here.

LEARN MORE

Stay Informed

Subscribe to our newsletter and be the first to know the latest news around technology, payments and outsourcing.